Tips For Nybegynnere Om Hvordan Du Velger Smykker


Salg og Kjøp og vedlikehold av smykker er en stor bedrift i dagens økonomi, og du kan enten dra nytte av det, eller du kan miste ut. Enten du er interessert i en privat samling, eller ønsker å tjene litt penger, hvordan kan du være sikker på at du gjør de beste valgene? Her er noen nyttige råd som kan hjelpe deg å gjøre det bra.

Når du arbeider med dyrebare og skjøre stein smykker, ta dem å få profesjonelt rengjort. Dette er mye bedre enn å skrape eller ødelegge dem selv med vanlige smykker rengjøringsmidler. Selv smykker kluter kan være for mye for noen steiner. Pass på om at de ikke er rengjort for ofte da dette kan være svært mot sin hensikt og faktisk svekke steinene.

Mange mennesker ser smykker merket som Sterling sølv belagt og ofte tror de har truffet Jackpot når de kjøper den til en svært lav pris. I dette tilfellet dessverre, får du det du betaler for. Denne typen smykker inneholder bare et svært tynt belegg av Sterling sølv på toppen av en billig metall som vanligvis kan identifiseres som kobber. Den smykker vil etter hvert flekket og føre til at kobber til å vise gjennom undersiden med nok slitasje.

Når du velger smykker for et antrekk, tenk på ikke bare hvilken farge eller farger klærne dine er, men også hvilken farge smykkene dine er. Hvis du har på deg et halskjede på en sølvkjede, kan du prøve å pare det med en sølvring eller øredobber med sølvfunn. Prøv å unngå å blande forskjellige fargede metaller med mindre du har et enkelt stykke, for eksempel en klokke, som kombinerer begge.

Når du arbeider med smykker som vises som en del av deg, er det viktig å stole på butikken som selger deg sine elementer. Hvis du stoler på dem, det mer sannsynlig at de ikke vil gi deg lav kvalitet biter av smykker. Et selskap som du stoler på vil gi den følelsen du at du har gjort en god beslutning.

Se etter slitasje og skader i hvert stykke du kjøper. Å bruke penger på smykker kan være en verdig investering, men hvis varen du investerer i ikke er i god stand, vil du kaste bort pengene dine. Undersøk grundig hvert stykke for å være sikker på at investeringene dine virkelig er verdt pengene.

Du bør regelmessig rengjøre sølvsmykker. Du bør ikke la det bli svart eller grått. En billig, og enkel, måte å effektivt rense smykker er å pusse brikkene akkurat som du ville dine egne tenner. Bare legg litt tannkrem på en tørr klut og gni. Rengjør på kort tid.

Du kan trygt rengjøre smykker hjemme. Bland en liten mengde mildt vaskemiddel i vann. La dine skitne smykker suge i flere minutter og deretter forsiktig skrubbe den med en myk tannbørste. Fullfør rengjøringen ved å skylle smykkene dine i rent vann og la det lufttørke.

Navigering alle alternativene som er åpne for deg i området av smykker kan være et minefelt. Men hvis du er godt informert du kan ta gode beslutninger og ende opp med en fin og verdifull, samling.

Ting Å Huske Om Smykker